بیماریهاتغذیهداروها

بهترین چای برای کاهش التهاب

نقش چای زنجبیل برای درمان التهاب

بهترین چای برای کاهش التهاب چیست؟ چگونه می توان التهاب در وضعیت حاد را درمان کرد؟ التهاب چیست؟ اگر شما هم با سوالاتی نظیر این سوالات رو به رو هستید با ما همراه باشید در ابتدا تعریفی از التهاب ارائه می دهیم.

التهاب چیست؟

همه ما در طول روز التهاب را تجربه می کنیم. نوعی پاسخ موضعی و دفاعی بدن است که با خراش ، سوختگی و یا هر آسیبی دیگر شکل می گیرد و بدن متورم می شود و قرمز می گردد.

به همین ترتیب، درگیر شدن در ورزش شدید یا مواجهه با میکروب های روزمره در دفتر یا فروشگاه مواد غذایی می تواند باعث التهاب شود. همه اینها التهاب حاد در نظر گرفته می شوند، یک حالت موقتی که پس از از بین رفتن تهدید بدن شما برطرف می شود.

با این حال، التهاب مزمن داستان دیگری است. این به التهاب طولانی مدت اشاره دارد که ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله سکته مغزی، بیماری مزمن تنفسی، بیماری قلبی، سرطان و دیابت است.این شرایط میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار می دهد و بیش از ۵۰ درصد مرگ و میرها در سراسر جهان به بیماری های مرتبط با التهاب نسبت داده می شود.

واضح است که التهاب مزمن خطر بزرگی برای سلامتی شما به همراه دارد. اما خبر خوب این است که شما می توانید التهاب حاد و مزمن را از طریق سبک زندگی خود مدیریت کنید. این موارد شامل اولویت دادن به خواب، مدیریت استرس و خوردن یک رژیم غذایی ضد التهابی است .

یک متخصص تغذیه، همیشه توصیه می کند بهترین چای برای کاهش التهاب با یک هدف شروع کنید. بنابراین، چگونه در مورد هدف قرار دادن یک کوچک و ساده؟ این ارزان است، پر از طعم و مزه است و شروع آن آسان است.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که لیوان مورد علاقه خود را بردارید، مقداری آب گرم تهیه کنید و در ادامه بخوانید تا بفهمید کدام چای برای کاهش التهاب بهترین است.

بهترین چای برای کاهش التهاب

جایزه به چای زنجبیل تعلق می گیرد ! این چای قوی و خوش طعم جوانه های چشایی شما را بیدار می کند و سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که می تواند با التهاب مبارزه کند.

زنجبیل از نظر فنی یک ریزوم (ساقه زیرزمینی)، شبیه یک سبزی ریشه است. زنجبیل به شکل تازه اش را می توانید در قسمت محصولات در کنار پیاز و سیر پیدا کنید.

در بین ادویه ها به دنبال زنجبیل خشک و آسیاب شده به شکل پودری آن باشید. زنجبیل تازه یا پودر شده اغلب به عنوان طعم دهنده در غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده می شود و همچنین می توان آن را در چای دم کرد. می توانید چای را با استفاده از تکه ای زنجبیل تازه دم کنید یا چای زنجبیل با برگ های شل یا کیسه ای بخرید.

در حالی که زنجبیل به دلیل تهوع معده شناخته شده است، چای زنجبیل نیز مجموعه ای شگفت انگیز از فواید اضافی را ارائه می دهد. زنجبیل حاوی ترکیبات زیست فعال است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.

دمنوش و چای زنجبیل

تحقیقات نشان می دهد که این ترکیبات می توانند سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی طبیعی بدن را برای خنثی کردن مولکول های مضری که ممکن است به سلول ها آسیب رسانده و باعث التهاب شوند، تقویت کنند.

زنجبیل به ویژه موثر است زیرا مسیرهای متعددی را هدف قرار می دهد که در التهاب نقش دارند. ممکن است علائم التهاب مانند درد، تب و تورم را کاهش دهد. همچنین شواهدی وجود دارد که ترکیبات زیست فعال زنجبیل می تواند در مدیریت شرایط التهابی مختلف، از جمله آرتریت روماتوئید، سرطان، پسوریازیس، لوپوس و بیماری روده نقش داشته باشد.

برخی از تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل ممکن است به اندازه ایبوپروفن در تسکین طبیعی درد موثر باشد. مطالعات اضافی نشان می دهد که مکمل زنجبیل ممکن است چربی بدن را نیز کاهش دهد و به کاهش کلسترول و قند خون کمک کند، که همه اینها عوامل خطر برای ایجاد شرایط التهابی هستند.

در حالی که تحقیقات نویدبخش فواید ضد التهابی زنجبیل است، مقدار دقیق چای زنجبیل مورد نیاز مشخص نیست. ما هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز داریم. با این وجود، چای زنجبیل یک گزینه خوشمزه، ارزان و بی خطر برای کسانی است که به دنبال تسکین التهاب طبیعی هستند.

چگونه چای زنجبیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا التهاب را کاهش دهید

چای زنجبیل را می توان به طرق مختلف برای بهره مندی از مزایای ضد التهابی آن میل کرد. اگر زنجبیل تازه دارید، یک تکه به اندازه انگشت شست را ببرید و حدود ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید تا یک فنجان چای تسکین دهنده زنجبیل-لیمو درست شود .

اگر چای زنجبیل کیسه ای یا برگ شل دارید، چای را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آب داغ دم کنید. آب لیموی تازه فشرده، یک قطره عسل  را می توان در یک لیوان چای زنجبیل دم کرده هم زد تا طعم آن را افزایش دهد.

هنگام ترکیب کردن اسموتی بعدی خود خلاقیت به خرج دهید و سعی کنید یک فنجان چای زنجبیل سرد را برای طعم دلپذیر اضافه کنید. نکته جالب در مورد چای زنجبیل این است که می توانید آن را در هر زمانی از روز میل کنید زیرا فاقد کافئین است. چای همچنین برای تامین نیاز روزانه شما به مایعات مهم است ، بنابراین آبرسانی نیز هست.

جمع بندی

ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی زنجبیل با التهاب مبارزه می کند، خطر بیماری مزمن را کاهش می دهد و حتی ممکن است به مدیریت برخی شرایط التهابی کمک کند. چه از چای زنجبیل به صورت گرم، سرد یا مخلوط شده در یک ماکت یا اسموتی لذت ببرید، این یک انتخاب خوشمزه برای تسکین طبیعی ضد التهاب است. و به همین دلیل است که ما آن را در رتبه اول بهترین چای برای کاهش التهاب قرار می دهیم.

رای دادن
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا