تغذیه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

یکی از بهترین و محبوب ترین سبزیجات که در وعده غذایی خیلی از مردم وجود دارد ترشی کلم قرمز می باشد کلم رنگهای مختلفی دارد که کلم قرمز یکی از آنهاست.کلم دارای ویتامین و املاح فراوانی است که می تواند فواید زیادی را برای بدن انسان فراهم کند.

کلم را معمولا به روش های مختلفی می توان در تغذیه گنجاند که ترشی آن یکی از این روشها می باشد در این مقاله ما برایتان نحوه تهیه این خوراکی شور را می گوئیم که با درست کردن آن بتوانید از خوردن غذایی که تهیه می کنید لذت ببرید.

برای تهیه یک ترشی کلم قرمز به طریقه رستورانی چه کنیم؟

با ما همراه باشید تا رمز و راز این ترشی بی نظیر را به شما بگوییم.

مواد لازم:

  • کلم قرمز ۵۰۰ گرمی ۱ عدد
  • نمک نصف قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز به مقدار مناسب 

ترشی عالی کلم قرمز

نحوه تهیه ترشی کلم قرمز:

  • برگهای کلم را جدا کنید و خوب بشویید.
  • بعد از شستشو صبر کنید تا آب کلم خشک شود می توانید با یک دستمال کلم‌ها را خشک کنید.
  • برگها را نواری و باریک برش دهید. و در قابلمه بریزید.
  • روی کلم‌ها را نمک بپاشید و سعی کنید با نمک مخلوط کنید.
  • سپس روی قابلمه را سلفون بکشید و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند.
  • بعد از گذشت نیم ساعت آنها را در شیشه ای که تهیه کرده اید بریزید و روی آن سرکه بریزید تا یک بند انگشت زیر سرکه باشد.
  • پس از ریختن سرکه یک پلاستیک را روی شیشه بگذارید و محکم درب آن را ببندید تا هوا وارد آن نشود.
  • شیشه را در جای خنک و خشک بگذارید و نور خورشید به آن نخورد.
  • زمان تقریبی برای آماده شدن ترشی کلم قرمز یک هفته می باشد.
  • بعد از یک هفته نگهداری درب ترشی را باز کرده و سپس در یخچال نگهداری کنید.

شاید بپسندید: فواید سرکه خرما 

نکات مهم:

  • سعی کنید در اندازه به کارگیری نمک و سرکه تعادل ایجاد شود و زیادی یا کم نباشد.
  • از کلم پلاسیده استفاده نشود چون افت کیفیت ترشی را در پی دارد.
  • کیفیت ترشی کلم با یک هفته بالا می رود و در درست کردن ترشی یک روزه افت کیفیت دارد.
  • برای ایجاد تعادل می توانید یک قاشق غذا خوری شکر، شیره خرما یا شیره انگور را با سرکه حل کنید و سپس بر روی کلم‌ها بریزید.
  • این کار باعث بالا رفتن کیفیت و طعم ترشی کلم قرمز می شود.
  • برای خوش طعم شدن می توانید برگ بو، خردل، تخم گشنیز یا فلفل سیاه استفاده کنید.
  • چند عدد سیر یا یک عدد فلفل تند نیز توصیه می شود.
  • ظرف شما حتما شیشه ای باشد چون در ظرف پلاستیکی افت کیفیت خواهید داشت و ظرف حتما درب محکمی داشته باشد.
5/5 - (1 امتیاز)
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا