یکشنبه , خرداد ۲۳ ۱۴۰۰
تهیه کتلت با بادمجان

تهیه کتلت با بادمجان

همانطور که میدانید در ایران کتلت به عنوان یکی از محبوب ترین غذا ها شناخته می شود. در صورتی که بتوان حین پخت کمی خلاقیت را چاشنی آن کرد می توان یک وعده غذایی کامل و لذیذ را به همراه داشته باشید. کتلت بادمجان با گوشت چرخ کرده به عنوان یکی از لذیذ ترین انواع کتلت ها شناخته می شود که طعم جذاب و متفاوتی دارد. ترکیب مقداری گوشت به همراه بادمجان می تواند علاوه بر طعم فوق العاده آن، خواص بسیار زیادی به این غذا اضافه کند.

مواد لازم برای ۶ نفر

  1. بادمجان: ۲ عدد
  2. نان سوخاری یا خرده نان: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  3. تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
  4. جعفری خشک یا تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  5. سیر: ۱ حبه بزرگ
  6. پیاز رنده شده: ۱ عدد
  7. روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
  8. نمک: ۱ قاشق چای خوری
  9. فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
  10. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

همچنین ببینید:نحوه پخت کوکوی کلم بروکلی

طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت

ابتدا می بایست بادمجان ها را در ظرف آب قرار داده و آن را حرارت دهید تا به خوبی نرم شود. زمان تقریبی مورد نیاز برای این کار بین ۵ تا ۷ دقیقه است. سپس آب اضافی را جدا کرده و بادمجان های پخته شده را به خوبی له کنید. در این مرحله بسته به نوع سلیقه خود می توانید از بادمجان های کبابی به جای پخته شده استفاده کنید و یا آن را به صورت خام رنده کنید.

طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت

در مرحله بعد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس بادمجان های له شده را به خرده نان، تخم مرغ زده شده، جعفری ساطوری، سیر، نمک و فلفل اضافه کنید. گوشت را به آن اضافه کرده و مواد خود را به خوبی هم بزنید و آن را ورز داده تا نهایتا یک ترکیب خمیری شکل به دست بیاید.

در مرحله بعد می بایست ماهیتابه را چرب کرده و بر روی شعله ملایم گاز قرار دهید. بهتر است اجازه بدهید تا روغن کمی داغ شود. سپس خمیر مایه کتلت خود را با قالب یا دست به شکل دلخواه درآورده و آن را به آرامی داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. زمان تقریبی برای سرخ شدن هر طرف از کتلت ها حدودا ۵ دقیقه است. پس از این که کتلت شما به رنگ طلایی درآمد می توانید آن را بردارید.

نکات کلیدی در تهیه کتلت با بادمجان

  1. این کتلت را بسته به سلیقه خود می توانید با استفاده از گوشت، سویا، مرغ پخته میکس شده یا سیب زمینی پخت کنید.
  2. در صورتی که دوست ندارید کتلت خود را در روغن سرخ کنید، می توانید آن ها را در فر قرار دهید. بدین صورت که سینی فر را با روغن چرب کرده و کتلت ها را در آن بچینید و داخل فر قرار دهید.
  3. شما می توانید بسته به ذائقه خود از انواع سبزی های معطر برای پخت این کتلت استفاده کنید.
  4. در صورت تمایل می توانید به جای یک حبه سیر از ۵ تا ۷ حبه در کتلت خود استفاده کنید تا عطر کتلت بیشتر شود. در صورتی که به بوی سیر علاقه ندارید می توانید از سبزیجات معطر بیشتری در مایه کتلت خود استفاده نمایید.

درباره kh.a

همچنین ببینید

برای تقویت مو چه بخوریم؟

برای تقویت مو چه بخوریم؟

همه ما در هر سنی که هستیم دوست داریم  موهای قوی و سالم داشته باشند. …

یک دیدگاه

  1. سلام به به جه غذای خوشمزه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *