تغذیه

آموزش پخت کوکو برنج

در این مطلب آموزش پخت کوکو برنج ساده و خوشمزه ایرانی را داریم. کوکو برنج از جمله کوکوهای ساده و لطیف ایرانی می‌باشد که همچون سایر کوکوها به صورت فوری هر کسی می‌تواند آن را تهیه کند. یک مزیت تهیه کوکو برنج این است که شما این امکان را دارید که یک کوکو خوشمزه را در عین سادگی با برنج‌هایی که از قبل پخته‌اید تهیه کنید.

مقدار موادی که برای تهیه این کوکو وجود دارد و در این دستور آشپزی برای شما ارائه می‌شود  برای ۵ نفر در نظر گرفته شده است. چنانچه که تصمیم گرفتید اين ميزان غذا را بیشتر کنید می‌توانید مقدار مواد اولیه تهیه کوکو برنج را کمتر یا بیشتر کنید.  تنها کافی است که این مقدار مواد را در تعداد افراد ضرب یا تقسیم کنید. در این مطلب آشپزی با همه مراحل آموزش پخت کوکو برنج آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای آموزش پخت کوکو برنج:

کوکو برنج را همان طور که از اسم آن مشخص است تشکیل شده از برنج پخته است. این دستور غذا یکی از انواع کوکوهای ساده و پرطرفدار ایرانی است که خیلی سریع و ساده می‌توانید آن را تهیه کنید. کوکو برنج در عین اینکه یک غذای ساده است به عنوان  یک غذای کامل شناخته می‌شود و گزینه‌ای مناسب و پرطرفدار برای وعده‌های شام و نهار می‌باشد. در ادامه مطلب می‌توانید در آموزش پخت کوکو برنج با ما همراه شوید.

این میزان مواد اولیه و دستور تهیه کوکو برنج برای ۵ نفر لحاظ شده است.

  • نمک،فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر : به میزان کافی
  • پودر سوخاری:۱ قاشق غذاخوری
  • پیازچه ریز خرد شده:۶ عدد
  • زعفران:۱ قاشق غذاخوری
  • برنج پخته شده: ۲ پیمانه
  • سیب زمینی:۱ عدد
  • تخم مرغ:۴ عدد

مرحله اول:

برای تهیه کوکو برنج در مرحله اول پخت کوکو برنج باید سیب زمینی را با پوست در آب جوش بپزید. در واقع باید بر روی حرارت باشد تا زمانی که نیم پز شود. در این فاصله می‌بایست برنج‌های پخته شده را به میزانی له کنید تا در نهایت به شکل پوره برنج در آیند.

سپس از پیازچه‌های خرد شده به همان برنج له یا پوره شده خود اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی جدا بشکنید و هم بزنید و آنها را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شود. در ادامه به موادتان ادویه‌ها و پودر سوخاری را همراه با زعفران اضافه نمایید و به خوبی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

مرحله دوم:

در این بخش به سراغ سیب زمینی نیم پز شده بروید و پوست آن را بکنید. اجازه بدهید تا سیب زمینی که پوست کندید‌ خنک شود و بعد آن را رنده کنید. در آخر سیب زمینی‌های رنده شده را به مواد کوکو خود اضافه کنید.

مرحله سوم:

در مرحله آخر از پخت کوکو برنج بایستی مواد را بطور کامل با یکدیگر مخلوط کنید. تابه را بر روی حرارت خیلی کم قرار دهید و به میزان مناسب روغن بریزید تا روغن داغ شود. به اندازه یک نارنگی از مواد آماده شده کوکو برداشته و کف دست خود به شکل مورد نظر خود به آن فرم بدهید و به آرامی داخل روغن بیندازید.
زمانی که یک طرف کوکو برنج سرخ یا آماده شد آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود. در آخر کوکوهای سرخ شده را بر روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن‌های اضافه آن را جذب کند.

طرز پخت کوکو برنج

نکات تهیه کوکو برنج:

  • اگر متوجه شدید کوکو در ماهیتابه در حال باز شدن است باید یک عدد سفیده تخم مرغ هم زده را در حین سرخ کردن کنار گاز داشته باشید و برای هر دفعه‌ای که کوکو برنج را برمی دارید قبل از آن دستتان را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید.
  • این کوکو را می‌توانید با برنج پخته شده‌ای که از وعده‌های قبلی اضافه اومده درست کنید.
  • برای زیبایی و طعم دهی بهتر می‌توانید به به مایه کوکو زرشک، جعفری و یاگشنیز خرد شده را اضافه کنید.
  • چنانچه دوست دارید با استفاده از قاشق به جای دست مواد کوکو را داخل روغن بگذارید می‌بایست مایه کوکو را با اضافه کردن تخم مرغ شل‌تر کنید.
  • زمان استاندار جهت آماده سازی مواد مورد نیاز کوکو حدوداً ۲۰ دقیقه و برای زمان پخت و سرخ کردن حدوداً ۴۰ دقیقه است.
  • کوکو برنج از غذاهایی است که مناسب سرو در وعدهشام است.
4.8/5 - (5 امتیاز)
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا