طرز تهیه آش آلو و عدس
انواع آش را میتوان از جمله خوردنی های بسیار پرطرفدار در ایران محسوب کرد که همراه در سفره مردم ما بوده و هست. امروز قصد داریم تا نحوه درست کردن آش آلو و عدس را برایتان در ادامه بیاوریم.
این آش از جمله آش های بومی و محلی شهرستان قم می باشد که آماده کردن آن نیاز به رعایت نکات مهمی است که در ذیل به آن اشاره می کنیم.
مواد مورد نیاز :
- عدس دو پیمانه(۲۰۰ گرم)
- لپه یک پیمانه(۱۰۰ گرم)
- سبزی مناسب آش ۳۰۰ گرم
- گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی و هویج هر کدام ۱۰۰ گرم
- پیاز ۱۰۰ گرم
- برنج ۵۰ گرم
- روغن به مقدار لازم (۳ قاشق غذاخوری)
- آلوسیاه تعداد ۵ عدد
نحوه پخت آش آلو و عدس
در ابتدا مواد لازم را خوب بشویید و سپس بگذارید تا تا موقع آماده شدن دیگر مواد خیس شود.
سپس به سراغ گوشت رفته و پیاز را رنده کرده و با مقداری نمک، زردچوبه و کمی فلفل مخلوط کنید و بعد از هم زدن به اندازه های فندقی شکل گوشت را جدا کرده و به صورت کوفته در روغن سرخ نمایید.
بعد از این کار برنج، لپه، عدس، هویج، سیب زمینی، پیاز و ادویه مناسب را با دو پیمانه آب بگذارید با شعله ای ملایم شروع به جوشیدن کند.
پس از به جوش آمدن اکنون نوبت اضافه کردن گوشت سرخ شده و آلوها می باشد.
بعد اضافه کردن این مواد بهتر است با شعله ای کم بگذارید خوب آش جا بیافتد
زمان تقریبی مورد انتظار بغد از اضافه شدن تمام مواد ۲ ساعت می باشد.
از این که وب سایت ما را برای مطالعه انتخاب کرده اید بسیار خرسندیم انشالله که این آش خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
خوشحال می شویم در ادامه نکته ای یا دیدگاهی داشته باشید ثبت نمایید تا دیگران نیز بتوانند از نظرات و راهکارهای شما استفاده نمایند.