روشناسی اجتماعیسبک زندگی

مشکلات رابطه و راههای مقابله با آن

مشکلات رابطه بین زوجین

مشکلات رابطه

مشکلات رابطه ممکن است در هر ارتباط و تعاملی ایجاد شود. معمولاً ما در مورد مشکلات رابطه ای فکر می کنیم که در روابط صمیمانه با شریک زندگی ایجاد می شود، اما ممکن است مشکلاتی با اعضای خانواده نیز وجود داشته باشد. فرزندان؛ و دوستان و همکاران کار نیز.

روابط تأثیر زیادی بر رفاه و خوشبختی ما دارند، بنابراین وقتی اوضاع متشنج می‌شود، ممکن است احساس ضعف داشته باشید و تمایل به پایان دادن به رابطه داشته باشید.

علل مشکلات رابطه

خیانت:

در حالی که خیانت به خودی خود یک مشکل است، ممکن است نشان دهنده این باشد که سایر مسائل اساسی نیز باید مورد توجه قرار گیرند.

حسادت:

ممکن است احساس حسادت کنید که شریک زندگی تان با افراد دیگر وقت می گذراند یا ممکن است به موفقیت ها و دستاوردهای آنها حسادت کنید.

اعتماد:

اعتماد برای یک رابطه موفق حیاتی است. اعتماد گاهی اوقات ممکن است به دلیل تجربیات بد در این رابطه یا یک رابطه گذشته از بین برود یا غیر قابل توجیه باشد.

انتظارات متفاوت:

در صورتی که شرکای مورد نظر خود را از یک رابطه بیان نکرده باشند، به عنوان مثال یک رابطه طولانی مدت، فرزندان، یا کوتاه مدت، ممکن است مشکلات ایجاد شود.

عدم تعادل در رابطه:

وقتی یکی از طرفین به طور منظم از دیگری حمایت می کند، این می تواند باعث عدم تعادل در رابطه شود، به عنوان مثال نیاز به حمایت مالی یا حمایت برای مشکلی مانند اعتیاد یا مشکل سلامت روان.

مقابله با مشکلات روابط در خانه

بسیاری از مشکلات روابط به دلیل ارتباط ناکافی به وجود می آیند. ارتباط ممکن است به دلیل مشکلات رابطه یا در نتیجه یک مشکل خاص، به عنوان مثال عدم تمایل به صحبت پس از اطلاع از خیانت شریک، تبدیل به یک مسئله شود. صحبت مستقیم با شریک زندگی خود، در صورت امکان، اولین قدم برای مقابله با مشکلات است.

صحبت کردن به شریک زندگی شما این فرصت را می دهد که همه چیز را از دیدگاه شما ببیند – آنها ممکن است اصلا متوجه نباشند که مشکلی وجود دارد. بحث آزاد می تواند بسیار مؤثر باشد، اما تنها در صورتی که هر دو مایل به گوش دادن و پذیرش نظرات طرف مقابل باشید.

چنین بحث هایی ممکن است شما را عصبانی کند. در چنین مواردی مهم است که کمی وقت بگذارید و در مورد آنچه شریک زندگی خود گفته است فکر کنید.

سپس می‌توانید به صورت متشکل برگردید، تا به‌طور خودکار شروع به بحث نکنید. اگر احساس می کنید نمی توانید رو در رو صحبت کنید، نوشتن نامه ممکن است به شما کمک کند تا احساسات خود را به وضوح بیان کنید.

گاهی اوقات نوشتن نامه ای به شریک زندگی خود (صرف نظر از اینکه قصد ارسال آن را دارید یا خیر) روش خوبی برای سازماندهی احساس و دلیل این احساس شماست.

اگر احساس می کنید به دلیل مشاجره یا بدتر نمی توانید مشکلات خود را با شریک زندگی خود در میان بگذارید، ممکن است نیاز به کمک داشته باشید.

گزینه های درمانی

مشاوره زوجین/مشاوره رابطه:

در این نوع درمان، درمانگر به عنوان یک بی طرف بی طرف عمل می کند. درمانگر بحث بین شما و شریک زندگیتان را تسهیل می کند و همچنین ممکن است به شما کمک کند تا محرک ها یا الگوهایی را که باعث ایجاد مشکل در رابطه شما می شوند، شناسایی کنید.

حل مشکل رابطه زناشویی

درمان فردی:

اگر شریک زندگی شما در مشاوره زوجین شرکت نمی کند، یا ترجیح می دهید به تنهایی در مورد مسائل صحبت کنید، آنگاه درمان فردی ممکن است سودمند باشد.

این نوع درمان به شما این امکان را می دهد که احساسات شخصی خود را مورد بحث قرار دهید و شما را قادر می سازد تا با مسائل شخصی، مانند مشکلات حسادت یا عصبانیت که ممکن است ریشه مشکلات رابطه شما باشد، مقابله کنید.

کمک به خود:

ممکن است کتاب های در زمینه مهارت های رابطه و مشاروه مسائل زناشویی نیز بتواند راهکارهایی را ارائه دهد که در رفع مشکل شما موثر باشد.

در هر صورت این شما هستید که می توانید قدم اول برای حل مشکل رابطه را بردارید و به راههایی که وجود دارد تکیه کنید.تا بتوانید یک ارتباط پایدار و شاد را حفظ نمایید.

5/5 - (8 امتیاز)
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا