تغذیه

نحوه تهیه و پخت کوکوی کلم بروکلی

کوکوی کلم بروکلی غذایی با دستور پخت ساده است که از غذاهای رژیمی مهم شناخته می شود.این غذا را با مواد متنوعی تهیه می کنند تا غذایی خوشمزه و متفاوت آماده شود.

خواص استفاده از کلم بروکلی

 کلم بروکلی را از دسته مواد غذایی کم کالری می دانند و چربی سوزی بیشتری را در بدن ایجاد می کند، کالری کم موجود در این غذا، سوخت و ساز را در بدن کاهش می دهد.

مصرف این نوع غذا به افراد کمک می کند که تناسب اندام خود را به میزان زیادی حفظ کرده و با تهیه و پخت کوکوی کلم بروکلی سلامتی در بدن افزایش می یابد.

در کلم بروکلی میزان زیادی کلسیم وجود دارد و با داشتن کالری کم، ارزش غذایی این محصول به میزان زیادی افزایش می یابد.

فیبر درون کلم بروکلی در مقایسه با مواد غذایی دیگر بیشتر است، غذاهایی فیبردار باعث می شوند مشکلات گوارش کاهش یابد و از یبوست جلوگیری می شود.

کلم بروکلی کربوهیدرات کمی دارد و این میزان کم کربوهیدرات باعث می شود که با مصرف منظم این محصول، وزن کاهش یابد و رژیم غذایی به شکل سالمی ادامه یابد.

در این کلم ویتامین D به میزان مناسبی وجود دارد، همچنین در این محصول غذایی ویتامین A قرار دارد.

استفاده از کلم بروکلی در کنترل بیماری دیابت موثر است.

تهیه کوکوی کلم

روش تهیه کوکوی کلم بروکلی

نحوه تهیه و پخت ایین غذای لذیذ با روش خاصی صورت می گیرد و افراد با توجه به ذائقه خود ادویه جات بیشتری را به این غذا اضافه می کنند.

مواد دیگر همانند سیر و پیاز باید خرد شوند و به همراه تخم مرغ به کلم بروکلی اضافه گردند.

در این نوع کوکو می توان به اندازه لازم پیاز، سیر و آرد گندم اضافه کرد.

قبل از تهیه کوکو لازم است مواد غذایی مورد نیاز تهیه شود تا در زمان محدودتری غذا آماده گردد.

 در این نوع کوکو از آرد، سیر و فلفل استفاده می شود.

با اضافه کردن فلفل و زردچوبه سردی موجود در کلم کمتر می شود.

له کردن کلم ها باعث می شود کلم یکدست گردد و بعد از پختن به راحتی آماده شود.

از گشنیز خرد شده نیز برای معطر کردن غذا استفاده می شود.

تهیه کوکوی کلم بروکلی در سینی فر نیز امکانپذیر است و با درجه خاصی این نوع غذا آماده می شود.

با استفاده از روغن و ماهیتابه نیز کوکو آماده می شود.

نکات مهم در تهیه کوکوی کلم بروکلی

بعد از نرم شدن کلم ها در آب جوش نیاز می باشد که کلم ها آبکش شوند تا هنگام سرخ کردن کوکو، آب درون کلم مشکلی ایجاد نکند.

قبل از پخت کوکوی بروکلی می توان کلم را با آب و نمک جوشاند تا بعد از فاصله کوتاهی کلم ها نرم تر شوند و برای تهیه کوکوی کلم بروکلی آماده گردند.

قبل از پخت لازم است تمام ساقه های کلم را از برگ های بروکلی جدا کرد، سپس بعد از شستن دقیق کلم، این محصول غذایی به میزان مناسبی ریز می گردد تا در هنگام تهیه کوکو به اندازه کافی له شود.

رای دادن
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

    1. سلام وقت بخیر از خیلی از موارد میشه کوکو درست کرد انشالله در مطالب بعدی کوکوی عدس و بقیه کوکوها رو نیز میگذاریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا