فناوری و سرگرمیمتفرقه سرگرمی

عجیب ترین شهر های گمشده جهان

از گذشته تا کنون، شهر ها محلی امن برای شهروندان زمین بوده اند که تمدن ها، راه ها، ایده های درخشان و اختراعات از دل آن ها بیرون می آمده است. در طول تاریخ اما بسیاری از این شهر ها به دلایل مختلف نابود شده اند و چیزی از آن ها باقی نمانده. بسیاری دیگر نیز به دلیل جنگ ها یا حوادث طبیعی به متروکه ای خالی از سکنه تبدیل شده اند. در این میان اما مکان های گمشده ای نیز وجود دارند که همراه با راز های خود در اعماق زمین دفن شده بودند. در این مطلب به معرفی عجیت ترین شهر های گمشده جهان می پردازیم که امروزه توسط باستان شناسان در گوشه و کنار جهان کشف شده اند.

شهر پترا در اُردن

شهر ماقبل تاریخ پترا در دل صخره های اردن در خاورمیانه جا گرفته است و بی شک یکی از عجیب ترین و البته زیبا ترین شهر های گمشده جهان می باشد. شهر پترا در واقع یک مرکز تجاری پر رونق بوده است که بعد ها توسط امپراطوری ناباتیایی تسخیر شده و به یکی از صومعه های رومی های باستان در حوالی سال ۴۰۰ پیش از میلاد تبدیل گشت.

شهر پترا در اُردن

امروزه این شهر به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شده است و همچنین به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جهان شناخته می شود. همچنین این شهر گمشده به دلیل این که لوکیشین یکی از فیلم های ایندیانا جونز نیز بوده است، گردشگران زیادی را از سرتاسر جهان به خود جذب می کند.

محوطه بزرگ در زیمبابوه

محوطه بزرگ زیمبابوه که به اسم های مختلفی مثل ویرانه بزرگ نیز شناخته می شود، یکی از مکان های عجیب و شگفت آوری است که در همان نگاه اول شما را محو بزرگی خود می کند. این محوطه همراه با دیوارهای عظیم اطراف آن تا قرن نوزدهم میلادی مدفون مانده بود و کسی از آن خبر نداشت تا آن که یک باستان شناس آلمانی آن را کشف کرد.

سپس باستان شناسان اروپایی برای کشف راز این مجموعه مخوف دست به کار شدند. نزدیک به دو دهه طول کشید تا این باستان شناسان بتوانند این محوطه که بیش از چهل هکتار وسعت دارد و دیوار های اطراف آن ارتفاعی ۹ متری دارند، به طور کامل مورد مطالعه قرار دهند. نتیجه نهایی این تحقیقات این شد که این شهر گمشده که یکی از بزرگ ترین شهر های گمشده جهان است، یا توسط فنیقی ها و یا توسط مصریان باستان ساخته شده است.

عجیت ترین شهر های گمشده جهان

پالنکه در مکزیک

شهر گمشده پالنکه در سال ۱۵۶۷ توسط پدرو لورنزو دلا نادا کشف شد. این شهر گمشده در دل جنگل های مکزیک از چشم جهانیان مخفی مانده بود و کسی تصور نمی کرد که در دل این جنگل های انبوه، یکی از زیبا ترین شهر های گمشده جهان با معماری باورنکردنی و دیوار های آبی و قرمز رنگ مخفی شده باشد.

قدمت این شهر به تمدن باستانی مایا ها در مکزیک بر می گردد و در طول تاریخ امپراطوری های مختلفی بر آن حکمرانی کرده اند. این شهر در خود مکان های مذهبی، قصر، قبرستان و معبد های زیادی دارد و باستان شناسان معتقدند هنوز بخش های زیادی از آن مخفی هستند و در آینده کشف خواهند شد.

شهر تانیس در مصر

نمی شود از شهر های باستانی حرف زد و نام مصر را نیاورد. قدمت شهر تانیس حداقل به هزار سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد، زمانی که این شهر پایتخت با شکوه الکساندریا محسوب میشد. این شهر در سال ۱۹۳۹ و همزمان با آغاز جنگ جهانی کشف شد.

مکان های گمشده

میشود گفت جذاب ترین ویژگی این شهر گمشده، مقبره های سلطنتی آن هستند که مجموعه ای عظیم از تابوت ها، ماسک های طلایی، جام های نقره ای، انواع زیورآلات و جواهرات و بسیاری دیگر از اقلام زیبا و قیمتی هستند.

شهر موهنجودارو در پاکستان

موهنجودارو که به معنای تپه مردگان است، نام یکی از عجیب ترین شهر های گمشده جهان است که در اوایل قرن بیستم میلادی کشف شد و قدمت آن به ۲۶۰۰ سال پیش از میلاد مسیح نسبت داده می شود. این شهر در طول تاریخ خود، سرگذشت پر فراز و نشیبی داشته است.

بعد از آن که به تدریج به یکی از بزرگ ترین شهر های زمان خود تبدیل شد و به عنوان مرکز تجارت و کشاورزی شناخته شد، به طرز مشکوک و معما گونه ای نابود گشت. یکی از عجایب این شهر این است که در آن هیچ معبد یا ساختمان مذهبی دیده نمی شود و همچنین هیچ نشانه ای از آن که چه کسی بر آن حکمرانی می کرده وجود ندارد. از طرف دیگر،‌ چاه های آب و حمام های فراوان در گوشه و کنار شهر جلب توجه می کنند.

4.3/5 - (10 امتیاز)
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا