تغذیه

روش مزه دار كردن جوجه كباب با سس مایونز

با سلام و درود خدمت همراهان عزیز وب سایت برزام امروز می خواهیم روش مزه دار كردن جوجه كباب با سس مایونز برای پخت یک جوجه کباب بی نظیر رو براتون بگم که خودم استفاده کردم واقعا عالی بود انشالله که خوشتون بیاد در پایان می توانید دیدگاههای  خودتون رو برامون بنویسید.

برای تهیه این سس به مواد زیر نیاز داریم:

  • سس مایونز یک شیشه نیم کیلویی ترجیحا مارک های معتبر
  • زرد چوبه یک قاشق چای خوری
  • ادویه کاری یک قاشق چای غذا خوری
  •  ادویه مرغ یک قاشق غذا خوری
  • پودر سیر به میزان دلخواه
  •  نمک دو یا سه قاشق غذا خوری 
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری به جای روغن زیتون از کره  هم می توانید استفاده کنید.
  • دو عدد پیاز

روش مزه دار كردن جوجه كباب با سس مایونز :

برای مزه دار کردن ابتدا دو عدد یا میزان دلخواه پیاز را بر روی جوجه ها خرد می کنیم و پس از آن نمک ، ادویه ها و دیگر مواد رو  و در نهایت کل سس مایونز را به آنها اضافه می کنیم و سپس با مخلوط کردن ادویه ها ، سس و پیاز به گوشت مرغ  سعی می کنیم تا مواد به همه جوجه ها آغشته شود. و در پایان جوجه های مزه دار شده را دو ساعت یا پنج ساعت در یخچال یا فضایی که باعث خرابی گوشت نشود نگهداری می کنیم .

نکته ای که مناسب است تا خدمت تان عرض کنم این است که در زمان پخت سعی کنیم پیاز هایی که برای مزه دار کردن استفاده کرده ایم از جوجه ها جدا کنیم تا از سوخته شدن آنها جلوگیری گردد.

میزان ادویه و موادی که در این قسمت برایتان برای مزه دار کردن جوجه خدمتتان ارائه کرده ایم برای مزه دار کردن حداقل ۴ کیلو جوجه مناسب می باشد.

انشالله که همیسه موفق و تندرست باشید .

4/5 - (10 امتیاز)
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

3 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا