بیماریهاتغذیهسبک زندگی

5 روش برای درمان قارچ سینه

بیماری پوستی سینه

قارچ سینه یکی از بیماری‌های پوستی به شمار می‌رود که می‌تواند در قسمت سینه‌ها هم نمایان شود. این بیماری در بخش‌های دیگر بدن نظیر کشاله ران، بین انگشتان و بخش‌هایی از بدن که مستعد عرق و رطوبت هستند، بیشتر اتفاق می‌افتد. در صورت ابتلا به این بیماری، می‌توان از ۵ روش برای درمان قارچ سینه استفاده یا به پزشک مراجعه کنید.

باید دقت داشته باشید که اگر رشد و تکثیر سلول‌های قارچی از حدی فراتر برود، این بیماری می‌تواند به دیگران نیز سرایت کند. بنابراین بهتر است همان ابتدا که متوجه این بیماری شدید، اقدام به درمان کنید.

پیشگیری از قارچ سینه

مواردی وجود دارند که در صورت رعایت، می‌توانید از بروز این بیماری پوستی جلوگیری کنید. سعی کنید همیشه لباس زیر مناسبی بپوشید که قابلیت عبور هوا را داشته باشد. هرگز فراموش نکنید بعد از تعریق، نواحی بدن را به خوبی خشک کنید تا شرایط برای ابتلا به این بیماری پوستی کاهش پیدا کند.

پیشگیری از قارچ سینه

رژیم غذایی متعادلی داشته و از سبزیجات و میوه‌های تازه استفاده کنید. وزن خود را متعادل نگه دارید. خانم‌های باردار به دلیل تعرق بیشتر و خانم‌های شیرده، بیشتر در معرض ابتلا به قارچ سینه می‌باشند.

اگر از هورمون استروژن، کورتون و آنتی بیوتیک‌ها استفاده می‌کنید، مستعد این بیماری هستید. بنابراین بدن خود را پس از هر فعالیت به خوبی خشک نمایید. این بیماری پوستی بیشتر در نواحی بین و زیر سینه‌ها ایجاد می‌شوند.

راهکارهایی برای درمان قارچ سینه

۱-استفاده از پماد کلوتریمازول

یکی از رایج‌ترین روش‎‎‎‌های بهبود قارچ سینه، استفاده از این پماد است. پماد کلوتریمازول نیازی به تجویز پزشک ندارد، شما می‌توانید این پماد را با توجه به دستور نوشته شده بر روی آن استفاده کنید. معمولا طول دوره‌ی درمان از طریق این پماد یک هقته است.

۲-سرکه سیب

سرکه سیب را بر روی پنبه بریزید و به آرامی بر روی نواحی که دارای قارچ هستند، بمالید. این کار را باید سه تا چهار بار در روز انجام دهید.

۳-سیر و روغن زیتون

یک حبه سیر را به خوبی له یا رنده کنید و به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نارگیل، ترکیب کنید. این ترکیب را روزی دوبار بر روی محل تحت درمان به مدت بیست دقیقه قرار دهید. سپس با آب گرم بشویید و به خوبی پوست را خشک کنید.

۴-زردچوبه و روغن نارگیل

زردچوبه به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد به خوبی می‌تواند در درمان این بیماری مؤثر باشد. مقداری زردچوبه را با روغن نارگیل یا آب ترکیب کنید و بر روی پوست قرار دهید. بعد از اینکه این ترکیب خشک شد، آن را بشویید و پوست را به خوبی خشک کنید.

۵-عسل

عسل بشدت در درمان بیماری‌های التهابی مؤثر است. مقداری عسل را بر روی ناحیه قارچ زده به مدت سی دقیقه بگذارید و به آرامی ماساژ دهید. این روش باید روزی دو بار تکرار شود.

درمان قارچ سینه با عسل

سخن آخر

متأسفانه احتمال بازگشت این بیماری بعد از درمان وجود دارد. در صورت بروز این بیماری باید آن را حتماً درمان کنید. اگر شرایط مناسب برای رشد سلول‌های قارچی در قسمت سینه‌ها همچنان مهیا باشد، این بیماری به بخش‌های دیگر بدن نیز سرایت می‌کند. شرایط گرم، تاریک و مرطوبی که در زیر سینه‌ها وجود دارد، شانس ابتلا به این بیماری پوستی را بالا می‌برد. بنابراین همیشه از خشک بودن نواحی از بدن که شرایطی مشابه به زیر سینه‌ها را دارند، اطمینان حاصل کنید. بسیاری از افراد، قارچ سینه را با عرق سوز شدن سینه‌ها اشتباه می‌گیرند. با بی‌توجهی کردن به علائم، شانس درمان زود هنگام را از خود نگیرید. به خاطر بسپارید که درافراد مبتلا به دیابت نوع ۲، احتمال بیشتری وجود دارد تا به این بیماری مبتلا شوند. در صورتی که این بیماری در نزدیکی نوک سینه‌ها ایجاد شود، باید به سرعت درمان را آغاز کنید. این امکان وجود دارد که از طریق مجاری نوک سینه، بتواند وارد بافت‌های داخلی سینه شود.

سوالات متداول

علائم قارچ سینه چیست؟

علائمی وجود دارند که می‌توانند در تشخیص زود هنگام این بیماری بسیار موثر باشند. ممکن است در صورت ابتلا به قارچ سینه، در اطراف سینه‌ها به خصوص زیر آن‌ها خارش، درد،  تاول‌های چرکی و جوش‌های برجسته مواجه شوید. همچنین نشانه‌هایی مانند تب، لرز، تهوع، تغییر رنگ پوست، و بروز لکه‌های تیره و نامتقارن نیز نمود پیدا می‌کنند.

آیا قارچ سینه در اثر شیردهی به وجود می‌آید؟

قارچ سینه یکی از بیماری‌های شایع در زنان شیرده به شمار می‌رود. بهتر است برای جلوگیری به مبتلا شدن به این بیماری، قبل و بعد از شیردهی، سینه خود را به خوبی بشویید و حتماً آن‌را خشک کنید. در صورتی که متوجه شدید به این بیماری پوستی مبتلا شدید، سریعاً شردهی را قطع کنید و به پزشک مراجعه کنید. احتمال سرایت این بیماری بالا است.

آیا مردان هم به قارچ سینه مبتلا می‌شوند؟

جواب این سؤال بله است. بیماری قارچ سینه، یک بیماری پوستی است. تفاوتی ندارد که شما آقا باشید یا خانم، در صورت رعایت نکردن موارد گفته شده، این احتمال وجود دارد که به قارچ سینه مبتلا شوید. در این مقاله ۵ روش برای درمان قارچ سینه را جمع‌آوری کردیم، ‌امیدواریم برای شما مفید باشد.

5/5 - (8 امتیاز)
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا